Cum este privit preşedintele Klaus Iohannis la Bruxelles? Răspunsul unui europarlamentar

Europarlamentarul Corina Creţu este de părere că preşedintele Klaus Iohannis „are o figură foarte bună la Bruxelles” şi că acesta poate obţine o funcţie la nivel european sau chiar mondial.

Întrebată duminică, în emisiunea Insider Politic, difuzată de Prima TV, dacă crede că preşedintele Klaus Iohannis poate obţine o funcţie la nivel european, la finalul celui de-al doilea mandat prezidenţial, fostul comisar european Corina Creţu a răspuns că Iohannis „are o figură foarte bună la Bruxelles”

„Este o alegere personală a domnului preşedinte, pe care nu vreau să o comentez. Ceea ce vreau să spun este că întotdeauna a fost privit în Consiliul European ca o figură echilibrată şi are o figură foarte bună la Bruxelles, deci cred că e posibil să fie unul din candidaţi”, a afirmat Corina Creţu.

Ea a mărturisit că nu s-a simţit niciodată discriminată pe motiv că este româncă, atunci când a mers în forurile europene.

 

1 COMENTARIU

  1. Dintre toate speculațiile, cea mai accesibilă și, prin urmare, cea mai răspândită este speculația cu patriotismul; dragostea pentru patria se vinde cel mai viguros – această marfă este la mare căutare în orice moment. Nu este nevoie să fii doctor în științe psihologice pentru a înțelege adevărul simplu.

    Putin are două fronturi: primul este Ucraina, iar al doilea este poporul său. Pe primul îl pierduse deja. În al doilea, el va pierde în curând. Cel mai mult în viața lui îi este frică să nu-și piardă autoritatea și tronul. Mobilizarea generală este un anunț public de înfrângere în fața electoratului RUS

    Klaus Iohannis este un absent, cunoastem asta cu totii, doar laudele politicieni-lor români, sunt mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...