Cum face bani în continuare Andrew Tate, deși este în arest

Fostul luptător, aflat în prezent în arest, încă este prezent pe site-ul de videoclipuri personalizate Cameo, unde are un tarif de aproximativ 5.000 de euro.

Fostul luptător britanic Andrew Tate, arestat în România cu acuzații de viol și trafic de persoane, continuă să încaseze venituri consistente din spațiul virtual, în ciuda faptului că se află după gratii.

Astfel, conform presei din Anglia, Andrew Tate este prezent în continuare pe site-ul de videoclipuri personalizate Cameo, unde are un tarif de aproximativ 5.000 de euro.

Citește și: Andrew Tate își recunoaște faptele printr-o înregistrare transmisă către una dintre victimele sale

Potrivit site-ului, fanii care plătesc această sumă pot primi o „convorbire încurajatoare” de la Tate, ca un ”cadou perfect pentru zile de naștere, absolviri sau alte ocazii speciale”.

Se crede că onorariul lui Andrew Tate îl face a doua cea mai scumpă celebritate de pe site-ul de videoclipuri personalizate, fiind depășit doar de Floyd Mayweather, care solicită aproape 15.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...