Cum l-au fugărit crescătorii de bivoli din Maramureș pe primarul din Suciu de Sus. De unde a pornit scandalul

Răscoală în toată regula în localitatea Suciu de Sus din Maramureș, unde crescătorii de bivoli sunt nemulțumiți, deoarece pășunea comunală a fost scoasă la licitație. Sătenii îl acuză pe primar că licitația ar fi fost aranjată pentru un apropiat al unui deputat PSD din Seini.

Toată povestea a devenit cunoscută după de deputatul Darius Pop a postat pe Facebook un film înregistat la fața locului.

„100 de familii rămân fără mâncare. Pășunea asta a fost a noastră de mii de ani. Nu ne-au luat-o nici rușii, nici maghiarii, nici comuniștii. Dacă dispar animalele astea, dispărem și noi. Să vină primarul aici să ne spună ce facem cu animalele astea. El o licitat pășunea, a fost luată de cineva de la Seini. Ce facem noi cu animalele astea?”, a spus un localnic, potrivit Baiamare.net.

Oamenii au mers la sediul Primăriei, pentru că primarul nu a venit să discute cu ei la locul faptei. Numai că acolo, erau așteptați de echipaje ale poliției și jandarmeriei.

Deși era zi lucrătoare, primarul era de negăsit. Într-un final, și-a făcut apariția, dar lucrurile au degenerat. Edilul a început să urle, după care a fugit în sediul primăriei și a închis ușa cu cheia. A ieșit iar și a continuat să strige către oamenii care l-au ales, după care a fugit cu localnicii pe urmele lui spre o farmacie de lângă primărie, blocându-se în interior.

După ceva vreme, a revenit în Primărie, doar că după câteva urlete a fugit iar în sediul instituției și s-a ascuns în toaleta instituției. La tot acest circ au asistat câțiva polițiști și jandarmi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...