Cum poți vedea aura unei persoane. Acordă atenție acestor aspecte

Tot ceea ce are viață pe Pământ este înconjurat de o aură sau un câmp energetic. Vibrația respectivă ne poate indica multe aspecte despre sufletul respectiv. Află cum poți vedea aura unei persoane privind cu atenție asupra ei.

Poți vedea aura unei persoane cu ușurință?

Nu doar oamenii au în jurul corpului fizic o aură care ține de metafizic. Animalele sau plantele care au viață pot fi de asemenea percepute cu aceeași caracteristică.

Aura sau câmpul energetic care ne înconjoară corpul conține emoții, gânduri, experiențe și chiar temeri.

În funcție de cât de joasă sau înaltă este vibrația ei, cu atât aura capătă culori diferite.

Oamenii de știință au încercat de-a lungul timpului să scoată la lumină cât mai multe detalii despre acest aspect mai puțin palpabil al vieții noastre.

Zodii considerate vampiri energetici. Cum te poți apăra de ele

Psihologii și specialiști ai domeniilor care studiază metafizica pot analiza rapid aura cuiva.

Dacă nu ai experiența necesară nu poți identifica din prima câmpul energetic al cuiva.

Aura întunecată, ușor de reperat

Nu se puține ori ni se întâmplă să întâlnim persoane noi cu care nu putem crea o conexiune. Pur și simplu parcă idei, percepțiile și chiar fizicul cuiva nu ne trezește dorința de a avea o legătură. Astfel, acesta este un prim aspect care ne arată faptul că cel din fața noastră ar putea avea o aură întunecată.

Cum sunt bărbații născuți în luna noiembrie. Cele mai importante 10 trăsături!


De altfel, specialiștii sunt de părere că cei care au aura lipsită de o vibrație înaltă se tem de întuneric.

Totodată, cei cu aura întunecată sunt deseori retrași, anxioși și temători de situații noi. Le lipsește puterea de concentrare, dar și motivația.

Aura luminoasă cu vibrație înaltă

Persoanele cu aura luminoasă sau „oamenii soare” denumiți deseori de unii terapeuți sunt ușor de reperat. Au mereu un aer de blândețe și pace. De altfel, aceștia excelează în diverse domenii, fiind ajutați de vibrația înaltă pe care o dețin în a acumula experiențe și noțiuni numeroase.

Ne putem dezvolta viziunea de a interpreta aura doar analizând modul în care persoanele reacționează, simt sau se comportă. De altfel, vibrațiile sunt asociate cu diverse culori. De exemplu albastru înseamnă seninătate, în timp ce o aură galbenă trimite la gelozie, ură. Aura de culoare roșie indică supărarea și chiar agresivitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...