Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și chef Scărlătescu. Între ei sunt 17 ani diferență: „Oamenii te judecă”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar relația lor a devenit vizibilă la America Express. Actrița și cunoscutul bucătar s-au cunoscut pe litoralul românesc, la Vama Veche, și s-au îndrăgosit nebunește unul de celălalt, în ciuda diferenței de vârstă de 17 ani.

Chef Scărlătescu a recunoscut că la început a fost destul de timid, cu toate că o mai văzuse și cu alte ocazii pe Doina Teodoru. Prin urmare, ea a fost cea care a făcut primii pași către acesta, reușind să-l cucerească pe chef Cătălin Scărlătescu.

Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poza, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show pentru a vorbi despre peripețiile din America Express, dar și despre relația ei cu Cătălin Scărlătescu în contextul competiției.

„El oricum are un temperament vulcanic. Știam asta. În America Express a fost peste. Pariul a fost pentru mine să mă controlez. A fost o zi în care ne-am certat cam tare. Ne-am împăcat. Eram legați, trebuia să ne împăcăm. Când spui orice ar fi nu ne certăm fix la asta ajungi”, a spus Doina Teodoru.

Doina Teodoru a mărturisit că în țara noastră există oameni care judecă o diferență de vârstă de 17 ani, însă actrița nu e afectată de vorbe, ba din contră, spune că „e bine că se vorbește”.

„Oamenii judecă mai tare dacă văd o ceartă între doi parteneri de viață decât dacă văd între prieteni. Orice ai face ești judecat. Mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani. Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a mai spus iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru a afirmat că ea oricum nu este genul de persoană foarte comodă care își ia multe bagaje în vacanță, în schimb pentru iubitul ei confortul este „bine înrădăcinat”.

„El e genul troler, eu sunt genul rucsac. Am fost în Thailanda împreună în vacanță și am ajuns pe o insulă care era mai puțin populată și ne-am dat jos de pe barcă. El cu două trolere și la un moment dat am ajuns pe nisip și am zis să te văd cum tragi trolerele pe nisip. El își ia mai multe schimburi decât mine. Mai mulți pantofi decât mine”, a povestit Doina Teodoru.

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru are 33 de ani, este de profesie actriță și a devenit cunoscută odată cu participarea sa în cadrul iUmor, show pe care l-a și câștigat, în anul 2017. Tânăra a reușit să se facă remarcată în respectiva emisiune de către Mihai Bendeac, cu care a și colaborat pentru diverse proiecte.

Am ajuns la emisiune la recomandarea unui coleg de la teatru. Am mai fost acum doi ani, dar nu m-am descurcat atât de bine. E drept, nici nu am făcut prea mult lobby atunci să mă voteze lumea. Şi chiar şi acum, după ce am câştigat, continui să nu am încredere în astfel de concursuri„, spunea Doina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...