Cum să ai mașina visurilor tale în 14 zile și să fii sigur că ai făcut alegerea potrivită? Folosește un serviciu de comandă auto eficient

Să achiziționezi o mașină fie ea nouă sau second hand nu este tocmai un lucru ușor mai ales dacă vrei să ai siguranța că alegerea ta este chiar cea potrivită pentru nevoile tale.

Internetul este plin de anunțuri de vânzări auto și cum nu chiar toți suntem specialiști în domeniul auto, la un moment dat s-ar putea să ne lovim de mici probleme sau de situații contradictorii.

Există contexte în care ceea ce vedem în anunțurile cu vânzări auto nu prea există și în realitate, cel puțin puțin nu așa cum sunt ele prezentate și cu siguranță fiecare din noi am vrea să fim siguri că investiția noastră este bună și că la final obținem o mașină care să ne satisfacă toate nevoile și mai ales care să funcționeze perfect.

Din fericire, există specialiști care ne pot ajuta în procesul de cumpărare și cu ajutorul acestora la final putem fi siguri că bugetul cheltuit este în concordanță cu calitatea pe care o obținem.

Platforma cautimasina.ro împreună cu Sab Auto îți pun la dispoziție cea mai simplă metodă prin care îți poți comanda mașina visurilor tale direct pe online din toată Europa și o vrei primi la tine în parcare în termen de 14 zile lucrătoare.

Cum poți avea exact mașina pe care ți-o dorești în 14 zile la tine în parcare fără ca tu să depui vreun efort?

Afli imediat cum funcționează întreaga procedură de comandă auto din Europa, însă mai întâi, trecem în revistă ce înseamnă platforma cautimasina.ro și Sab Auto.

Cautimasina.ro este o platformă inteligentă unde găsești gratis anunțuri de vânzare pentru mașini noi și second hand postate în peste 160 de site-uri de profil. Platforma îți permite să îți cauți singur mașina dorită folosind criterii detaliate și algoritmi care îți fac calcule inteligente despre consum, depreciere sau preț corect sau îți pune alături de Sab Auto la dispoziție și funcționalitatea ”Mașini la Comandă” prin intermediul căreia poți comanda exact ceea ce vrei tu.

SabAuto este un parc auto cu o experiență de 13 ani în comercializarea autoturismelor rulate și noi iar specialiștii de aici te ajută să identifici ofertele de mașini corecte și potrivite pentru tine.

Dacă alegi cea de a doua variantă iată cât de simplu îți va fi să ai în 14 zile la tine în parcare exact mașina pe care ți-o dorești, fie că aceasta este din România, fie că este dintr-o altă țară europeană:

  • Accesezi secțiunea Mașini la Comandă de pe cautimasina.ro și vei găsi o listă impresionantă cu autoturisme disponibile spre vânzare în întreaga Europă.
  • Dacă ai găsit o mașină care îți face cu ochiul, tot din secțiune, îi poți contacta automat pe specialiștii de la Sab Auto pentru a iniția o cerere de ofertă. În cazul în care nu ai găsit nimic ce îți place printre anunțurile postate, poți face o cerere specială în care îți poți specifica propriile criterii.
  • Automat vei avea un consultant Sab Auto dedicat care se va ocupa de cerințele tale și se va asigura nu numai că veți identifica împreună autoturismul pe care ți-l dorești, dar se va ocupa și de întocmirea unui raport despre autoturismul ales de tine care îți va garanta o achiziție transparentă: fără vicii ascunse, descriere detaliată a tututor eventualelor defecțiuni, zgârieturi sau semne de uzură, garanție pentru autenticitatea rulajului și a stării autoturismului, atât din punct de vedere tehnic cât și estetic.
  • Din momentul în care te-ai hotărât asupra achiziției, poți plăti un avans sau întreaga sumă (în acest caz cu siguranță vei beneficia și de ceva reduceri) și autoturismul va fi livrat la sediul Sab Auto, din oricare țară din Europa.
  • Specialiștii Sab Auto vor face o verificare fizică a mașinii pentru a se asigura că aceasta corespunde din toate punctele de vedere și se vor ocupa și de obținerea numerelor provizorii și de înmatricularea definitivă a autoturismului.
  • Autoturismul va fi livrat la adresa indicată de tine, indiferent unde ar fi aceasta în România, prin intermediul unor transportatori autorizați care vor garanta și asigura integral valoarea autoturismului, în termen de 14 zile lucrătoare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...