Cum să pui hoții pe fugă

După cum relatează ziarul Castelli Notizie.it într-un articol, o fetiță de doi ani a salvat, fără să știe, casa și bunurile familiei de hoți. Zilele trecute, la primele ore ale dimineții, pe când mama copilei și-a însoțit un alt copil la o tabără de vară, ea a rămas acasă cu sora mai mare, în vârstă de 14 ani.

Și, niște hoți au pus ochii pe apartamentul în care locuia fetița și-ai ei. Au văzut-o pe femeie că pleacă și au crezut că drumul e liber, drept care, au spart un geam și au vrut să intre în casă. Numai că, exact în momentul escaladării ferestrei, s-a auzit un plâns de copil. Hoții s-au speriat.

Au înțeles că mai e lume în casă și au luat-o la sănătoasa, înainte să fie prinși. Când s-a întors femeia și a văzut geamul spart, a înțeles că s-a întâmplat ceva. Iar fiica mai mare i-a povestit.

Mai ales faptul că mezina a izbucnit în plâns exact când s-a spart geamul. Nu-i văzuse pe hoți. Poate a auzit zgomotul și s-a trezit. Poate a plâns după mamă, pur și simplu. Familia nu știe. Tot ce e cert e că fetița de doi ani a pus, cu plânsul ei, hoții pe fugă.

Întâmplarea a avut loc în Cava dei Selci, o fracțiune a municipiului Marino, în cea mai nordică zonă a Castelli Romani, Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...