Cum sunt îndemnați de Euronews turiștii să viziteze Maramureşul

„Descoperiţi bisericile gotice unice din îndepărtata regiune a Maramureşului din România” este îndemnul prin intermediul căruia jurnaliştii Euronews Travel promovează ţara noastră atât pe site-ul oficial, cât şi pe pagina de Instagram.

Mai multe clădiri şi biserici ale locului, vechi de peste 400 de ani, se află pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Potrivit Euronews Travel, regiunea îndepărtată din nord-vestul României, Maramureş, are un stil arhitectural unic, cu biserici înalte, în formă de turn şi acoperişuri care împodobesc peisajul. Aceste sate pot părea desprinse din basmelor, dar sunt locuri din viaţa reală.

Și Brașovul, pe BBC World

Este a doua oară când Euronews apreciază locuri din  țara noastă. În 2011, România a fost promovată ca destinație turistică pe trei canale TV cu acoperire internationala: CNN, Euronews și Eurosport.

În august anul acesta și altă zonă din România a atras atenția la nivel internațional. Jurnalistul Charlie Ottley, celebru pentru documentarul în cinci serii „Wild Carpathia“, a prezentat patru clipuri de prezentare ale Brașovului, care vor rula timp de trei luni pe BBC World, rețeaua britanică de televiziune cu acoperire mondială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Horoscop 30 ianuarie 2023. Zodiile care primesc a doua șansă în...

Horoscop 30 ianuarie 2023. Unele zodii sunt privilegiate de Univers și primesc o a doua șansă fie că este vorba despre carieră sau vizează...