Cum sunt îndemnați de Euronews turiștii să viziteze Maramureşul

„Descoperiţi bisericile gotice unice din îndepărtata regiune a Maramureşului din România” este îndemnul prin intermediul căruia jurnaliştii Euronews Travel promovează ţara noastră atât pe site-ul oficial, cât şi pe pagina de Instagram.

Mai multe clădiri şi biserici ale locului, vechi de peste 400 de ani, se află pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Potrivit Euronews Travel, regiunea îndepărtată din nord-vestul României, Maramureş, are un stil arhitectural unic, cu biserici înalte, în formă de turn şi acoperişuri care împodobesc peisajul. Aceste sate pot părea desprinse din basmelor, dar sunt locuri din viaţa reală.

Și Brașovul, pe BBC World

Este a doua oară când Euronews apreciază locuri din  țara noastă. În 2011, România a fost promovată ca destinație turistică pe trei canale TV cu acoperire internationala: CNN, Euronews și Eurosport.

În august anul acesta și altă zonă din România a atras atenția la nivel internațional. Jurnalistul Charlie Ottley, celebru pentru documentarul în cinci serii „Wild Carpathia“, a prezentat patru clipuri de prezentare ale Brașovului, care vor rula timp de trei luni pe BBC World, rețeaua britanică de televiziune cu acoperire mondială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...