Îl va vota PSD pe Orban pentru șefia Camerei Deputaților? Rafila: Să fie totuşi persoane specializate

Deputatul PSD Alexandru Rafila este de părere că la șefia comisiilor din Parlament și pe celelalte posturi de conducere din legislativ ar trebui să se afle persoane specializate.

Întrebat dacă PSD îl susţine pe Ludovic Orban pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor, Rafila a răspuns: “PSD va susţine respectarea algoritmului respectat în urma acestor alegeri, unul din trei parlamentari sunt din PSD, ocuparea poziţiilor de conducere, inclusiv de preşedinţi ai comisiilor de resort ale Parlamentului trebuie să ţină foarte clar cont de votul cetăţenilor, iar în fruntea comisiilor să fie totuşi persoane specializate care înţeleg despre ce este vorba şi pot să răspundă nevoilor Parlamentului în ceea ce priveşte promovarea diverselor legi pe care Parlamentul le poate da în fiecare sector de activitate”.

PNL, USR-PLUS și UDMR au încheiat negocierile asupra noii guvernări a României. Partidele politice vor semna luni, de la ora 19.00, în Parlament, acordul de coaliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...