Cum vor arăta sărbătorile de iarnă în anul pandemiei. Șeful statului: Marile petreceri nu vor putea să aibă loc

Într-o lună se încheie un an extrem de greu, un an în care viața tuturor s-a schimbat radical din cauza pandemiei de coronavirus, însă, până trecem în anul 2021, avem sărbătorile de iarnă pe care nimeni, în acest moment, nu știe cum le va petrece.

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă cum vor arăta sărbătorile de iarnă, președintele Klaus Iohannis a răspuns că acestea vor fi sub semnul pandemiei.

„Sărbătorile vor avea loc ca în fiecare an, fiindcă sunt sărbătorile noastre, însă în acest an vor fi sub semnul pandemiei, asta însemnând că vor trebui respectate toate măsurile care la momentul respectiv vor fi în vigoare.

Cu siguranță. Marile petreceri nu vor putea să aibă loc de această dată cum foarte multe excursii, probabil, nu vor putea fi organizate, dar Crăciunul vine și așa”, a declarat Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...