Cursa Tarom București-Amsterdam, întârziată din cauza lipsei de personal pentru încărcarea bagajelor

Publicat: 20 iun. 2024, 09:55, de Vlad Stefan Orjan, în Transporturi , ? cititori
Cursa Tarom București-Amsterdam, întârziată din cauza lipsei de personal pentru încărcarea bagajelor

O cursă Tarom cu destinația Amsterdam a fost blocată la sol pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, din cauza lipsei de personal pentru încărcarea bagajelor. Jurnalistul B1TV, Ștefan Etveș, a relatat incidentul pe Facebook, stârnind numeroase reacții ironice și critice din partea internauților.

Jurnalistul B1TV, Ștefan Etveș, a relatat astăzi pe Facebook despre o situație neobișnuită care a afectat cursa Tarom București-Amsterdam. Într-o postare publicată în această dimineață, Etveș a scris: ”De noaptea minții! Cursa Tarom, București-Amsterdam nu poate decola din cauza lipsei de personal pentru încărcarea bagajelor. Nu se știe când plecăm. Doamne ajută!”

Problema a generat numeroase reacții în rândul internauților, care au comentat cu ironie situația. Un utilizator a scris: ”Sunt prea mulți directori, au de unde înlocui! Sunt intrați pe pile, nu concurs!”. Altul a adăugat: ”Poate ajungeți până sâmbătă”.

Această întârziere ridică semne de întrebare privind gestionarea personalului și eficiența operațională a companiei Tarom. Într-un moment în care companiile aeriene se străduiesc să își refacă reputația post-pandemie, astfel de incidente contribuie la frustrarea pasagerilor și la creșterea neîncrederii în serviciile oferite.

Reprezentanții Tarom nu au oferit încă un comentariu oficial referitor la această situație, lăsând pasagerii și publicul larg în așteptarea unor explicații și a unei soluții rapide.