Cursele de drift: Euforie sau infracțiune? Perspectiva unui pilot experimentat

Poți să faci drift pe stradă? Ne răspunde Gabi Imre, pilot, instructor de drift și tatăl lui Gabi Imre Junior, campion de drift. La Dialogurile Puterii, Gabi Imre senior ne spune că, în viață, trebuie să-ți asumi și meseria de părinte și pe cea de pilot de drift.

”Dacă vă asumați și consecințele legale, pe cele emoționale și traumele pe care vi le provocați sau le provocați altora. Da, putem să facem și pe stradă, dar atenție, că înseamnă dosar penal, înseamnă pușcărie. Și înseamnă foarte multă traumă. Deci cursele, dacă vrem să le facem pe stradă, trebuie să ne asumăm că se întâmplă treaba asta mai devreme sau mai târziu. Unii o pățesc din prima zi, alții durează și 5, 6, 10 ani o pățesc, dar nimeni nu scapă. Așadar, cursele se fac în cadru organizat, pe circuit. În urma absolvirii unui curs de pilotaj, altfel nu se numesc curse, altfel se numesc infracțiuni sau contravenții.”

Vă invităm să urmăriți, începând cu ora 18.00, interviul acordat la podcastul „Dialogurile Puterii”, pe toate canalele online ale Ziarului Puterea.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole