Cutia milei pentru amărâtul clan Bădălău din Bolintin

Publicat: 16 apr. 2023, 16:50, de Vlad Stefan Orjan, în News , ? cititori
Cutia milei pentru amărâtul clan Bădălău din Bolintin

Se lansează în premieră programul „Cutia milei pentru amărâtul clan Bădălău din Bolintin”. După ce aceștia s-au înfruptat ani buni din banii publici ai românilor, acum, clanul se confruntă cu probleme financiare.

Banii nu au fost ținuți la saltea, și-au ridicat palate, și-au cumpărat mașini cu consum mare, însă după decăderea capului de mafie, bugetul familiei a scăzut drastic, astfel mersul cu mașina a devenit un moft.

Chiar zilele trecute capul de mafie, Niculae Bădălău, declara pentru G4MEDIA că proprietățile familiei au fost achiziționate cu rate la bănci, iar bugetul familiei nu este unul tocmai roz.

Vacanțele și mofturile Sabinei Bădălău, dar și ale Biancăi Drăgușanu trebuie susținute zilnic cu câteva mii de euro bune, astfel, la bugetul familiei Bădălău vor trebui să contribuie toți românii cu mic cu mare, cu o sumă de solidarizare. Nu de alta, dar Niculae Bădălău își plănuise ca în 2023 să-și cumpere un elicopter privat pentru ca Mihai Stan(săgeata lui Bădălău) să nu mai fie pozat pe la sediul CJ Giurgiu pentru negocierea șpăgilor, ci șpăgile să fie negociate „direct în aer”.

Bădălău nu uită nici de foștii colegi de celulă de la arestul central, acesta le-ar fi promis că dacă va ajunge din nou la butoane va investi pentru condiții mult mai bune pentru arestați. Mai mult de atât, prietenul său – Liviu Dragnea i-ar fi recomandat să facă o propunere legislativă pentru înființarea unui penitenciar privat în localitatea Bolintin Vale, exact pe malul râului Argeș.

Bădălău Junior își lansează propria bancă

După mai multe consultări între Niculae și Gabi Bădălău, s-au pus de acord ca o nouă bancă să fie lansată în România, exclusiv pentru colectarea donațiilor venite din parte românilor de pretutindeni, sub numele de „Bădălău Family Bank”, însă de pe sigla băncii nu va lipsi capul lui Niculae și al lui Liviu Dragnea.

Sloganul băncii va fi „Colectăm împreună”, semne că afacerile asociaților cu asfalt de la Buzău merg lună!

Așadar, oameni cu suflet mare, să ne pregătim bugetele pentru „cutia milei” a familiei Bădălău!

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare!