Dacia a rechemat în service mai multe mașini. Modelul care are probleme: „Sunați la reprezentanța cea mai apropiată”

Mai mulți proprietari de Dacia au fost anunțați, de curând, că trebuie să se prezinte la service. Șoferii au fost înștiințați pe mail despre o posibilă defecțiune a mașinii. Iată ce model întâmpină problemă. Românii care l-au achiziționat sunt extrem de nemulțumiți și au luat cu asalt un grup al companiei!

Posibilă defecțiune la un model Dacia! Celebrul producător român de automobile a transmis, recent, mai multor proprietari ai modelului Spring să contacteze un reparator autorizat electric Dacia din România pentru a verifica preventiv unitatea de încărcare a vehiculului. De asemenea, șoferii au fost sfătuiți să facă acest lucru cât mai repede posibil, conform impact.ro.

Potrivit specialiștilor din domeniul auto, această problemă a mașinii ar putea conduce la afișarea unei alerte pe tabloul de bord sau ar putea împiedica pornirea automobilului. După primirea acestei vești, proprietarii Dacia Spring s-au arătat extrem de nemulțumiți și au luat cu asalt un grup al companiei.

„Problema e că sunt doar câteva reprezentanțe trecute acolo (mail n.red.) și nu poți merge oriunde, ceea ce este un inconvenient mai ales pentru cei care sunt mai departe”, a scris unul dintre oameni pe grupul de Facebook Dacia Spring România.

„Da, am primit-o și eu, dacă te uiți vezi că sunt multe județe să nu zic reprezentații Dacia care nu sunt în listă. Ceea ce înseamnă că trebuie să te deplasezi în alt județ și automat ai nevoie să lipsești o zi de la muncă plus altele.”, a scris un alt șofer.

„Probleme e că acum de exemplu e că sunt în spital abia operat și nu cred că pot merge prea curând o distanță prea mare cu mașina. Adică vreo 200km ar fi cea mai apropiată din listă. Sper să nu se strice până pot să ajung la ei.”, a fost mesajul unui alt proprietar Dacia Spring.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...