Dacia Jogger, noul model de familie. Când va fi lansat și la ce preț (foto)

Noul model de familie cu 7 locuri al mărcii Dacia se va numi Jogger și va fi lansat oficial în 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen.

Dacia Jogger va fi disponibil în două configuraţii, cu 5 sau 7 locuri.

Din luna august poate fi comandat în reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia şi Noul Duster. Preţurile variază între 14.100 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential TCe 90 şi 21.350 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Prestige 4×4 TCe 150. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie.

Cel mai ieftin model cu 7 locuri

Dacia își afirmă ambiția de a aborda segmentul C propunând un vehicul de familie accesibil, în versiuni cu 5 și cu 7 locuri. Jogger este al patrulea pilon al strategiei produs a mărcii Dacia. După micul vehicul urban 100% electric (Spring), hatch-back-ul Sandero și SUV-ul Duster, Dacia oferă o nouă surpriză în segmentul vehiculelor de familie de până la 7 locuri. Această lansare se înscrie în cadrul reînnoirii gamei Dacia, care va fi completată de alte două modele până în 2025.

Vehicul polivalent, Dacia Jogger preia atribute aparținând a trei categorii diferite de modele : lungimea unui break, spațiul interior al unui monovolum și liniile unui SUV. Jogger este așadar « inclasabil ». Ca vehicul destinat familiilor, el oferă cel mai bun raport preț/spațiu interior din categorie, în timp ce numeroasele posibilități de utilizare îi subliniază caracterul polivalent.

Cu un nume care evocă sportul, natura și energia pozitivă, Dacia Jogger ilustrează noua identitate de marcă. Scurt, modern și internațional, numele reflectă robustețea și polivalența în utilizare. Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii.

Dacia Jogger este disponibil încă de la lansare cu două motorizări: noul motor pe benzină TCe 110 și motorul ECO-G 100. Dacia este singurul constructor care propune, sub denumirea ECO-G, o gamă completă de autoturisme echipate cu motoare cu alimentare mixtă benzină/GPL.

Oferta de motorizări va fi completată de o versiune hibridă în 2023. Dacia Jogger va deveni astfel cel mai accesibil model hibrid cu 7 locuri de pe piață!

Deschiderea comenzilor este prevăzută pentru noiembrie 2021 în treizeci de țări, în principal din Europa, dar și în Turcia și Israel. Dacia Jogger va ajunge în showroom-uri începând din februarie 2022.

Cu Jogger, Dacia reinventează vehiculul de familie cu până la 7 locuri. Acest nou model polivalent ilustrează poziționarea mărcii prin vocația sa de vehicul destinat ieșirilor în natură, mereu pregătit pentru aventură. El demonstrează totodată angajamentul Dacia de a face mobilitatea accesibilă chiar și pentru familiile numeroase. Dacia Jogger va fi și primul model hibrid al mărcii Dacia, pentru că mobilitatea, atât în oraș cât și la drum lung, trebuie să fie posibilă pentru toți.” Denis Le Vot, Director General Dacia.            

Mai multe articole...

Cele mai citite articole