Dacia va prezenta noul Logan MCV cu 7 locuri la IAA Mobility 2021 din Munchen

Dacia a anunțat că va avea în premieră o nouă mașină de familie cu 7 locuri la IAA Mobility din 2021 din München, cu o prezentare digitală vineri, 3 septembrie. Acest model, încă fără nume, va fi noul Logan MCV spionat acum câteva săptămâni în timpul testării. Va avea o cabină cu trei rânduri care vizează versatilitatea, urmând în același timp filozofia de mașină de buget Dacia.

Noul model se va baza pe platforma CMF-B, împărțind suporturile, interiorul și mai multe panouri ale caroseriei cu Sandero, Sandero Stepway și Logan.

Gama de motoare ale Logan MCV va include unul cu aspirare naturală de 1,0 litri ce va produce 64 CP (48 kW / 65 CP), unul cu turbocompresor de 1,0 litri de 89 CP (66 kW / 90 CP) și unul cu bi-combustibilul de 1,0 litri de 99 CP (74 kW / 100 PS) la arderea GPL.

Pe lângă faceliftul Duster, Dacia se pregătește să lanseze și versiunea de producție a modelului său pilot C-SUV previzualizat de conceptul Bigster. Acesta va fi probabil primul model care va purta noua siglă a producătorului auto român, cu o lansare pe piață așteptată cândva în a doua jumătate a anului 2022.

Dacia va prezenta întreaga gamă de modele la salonul IAA Mobility 2021 din München în perioada 7-12 septembrie – inclusiv Spring – împreună cu logo-ul reproiectat și identitatea mărcii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...