Dan Barna arată spre premier în noua anchetă DNA care îl vizează

Copreședintele USR-PLUS susține că noul dosar DNA în care este vizat are legătură, fie și indirect, cu primul-ministru Florin Cîțu.

Oricât se va strădui DLAF, o instituție aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, premierul Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR PLUS.

Am cerut în mod repetat, încă de acum trei ani, ca orice dosar să fie procesat și trimis la DNA astfel încât să fie lămurite toate chestiunile asupra cărora există semne de întrebare. Până acum, s-a confirmat că am avut dreptate de fiecare dată când am zis că nu am nimic de ascuns și nimic de care să mă tem”, a transmis Barna.

Conform acestuia, la singura interacțiune avută direct cu cei de la DLAF, în 11 martie, când a răspuns la solicitarea de clarificări, i-au transmis că încheiaseră verificările și vor trimite la DNA constatările.  

Astăzi aflu și eu din presă că DLAF a păstrat, a pus deoparte, o bucată din verificarea inițială, pentru zile negre și nevoi urgente de comunicare negativă, ca să se mai poată genera încă o știre de genul „s-a trimis la DNA ceva cu Barna”. Asta se întâmpla azi când avem în linie dreaptă o moțiune care va confirma că actualul premier nu mai are susținere. Nu este nimic nou, nu e nimic diferit de ceea ce era și ce am clarificat deja de luni de zile.  Este doar un film în permanentă reluare la câteva luni pe care îl tot vedem împreună de trei ani”, susține fostul vicepremier.

Acesta mai spune că obiectivul USR-PLUS este rezolvarea rapidă a crizei politice și revenirea la o guvernare stabilă și eficientă, dar fără Florin Cîțu.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole