Dan Hosu a murit. Soțul fostei șefe DIICOT suferea de o boală incurabilă

Soțul fostei șefe DIICOT, Dan Hosu, a murit din cauza unei boli incurabile. Vestea morții sale a fost făcută chiar de fiul său, Vlad Hosu pe facebook.

Opt organizaţii neguvernamentale cer demisia ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, după ce acesta a făcut declaraţii privind achitarea definitivă a lui Dan Hosu, soţul fostei şefe DIICOT Giorgiana Hosu, fără să existe o sentinţă în acest sens.

Demersul organizațiilor vine în contextul în care, pe data de 18 ianuarie, Cătălin Predoiu a afirmat într-un interviu că sentinţa în dosarul lui Dan Hosu ar fi de achitare.

Ministrul a făcut o greşeală, deoarece dosarul respectiv încă se judecă, iar următorul termen este programat pe 7 februarie, se menţionează în scrisoare.

La o zi după interviu, pe 19 ianuarie, Predoiu a prezentat scuze publice, afirmând că aflase informaţia „pe surse neoficiale”, dar fără a explica în ce situaţii ministrul Justiţiei ajunge să discute „neoficial” despre dosare aflate pe rolul instanţelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...