Dan Petrescu, după victoria din Europa League: „ȚSKA se va bate să iasă din grupă”

Publicat: 23 oct. 2020, 11:16, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Dan Petrescu, după victoria din Europa League: „ȚSKA se va bate să iasă din grupă”
Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat  joi seara, după meciul câștigat în deplasare, cu ŢSKA Sofia, scor 2-0, că echipa bulgară se va lupta pentru ocuparea primelor două poziţii în grupa Europa League.


„Nu am mai antrenat până acum împotriva unei echipe din Bulgaria. Din fericire pentru mine a fost o victorie împotriva unei echipe foarte grele, care ne-a dominat la început, a început foarte bine acest meci. A fost echipa mai bună până la pauză cred. Apoi, după ce am înscris, cred că am controlat jocul şi a fost o victorie meritată.

Dar cred că ŢSKA va avea un cuvânt greu de spus în cine se va califica şi cred că au şi ei şansa lor, pentru că au jucători foarte buni. Nu e uşor să vii şi să joci la Sofia, e o echipă de tradiţie, şi fanii cred i-au împins de la spate. Poate că jucătorii mei s-au trezit în repriza a doua şi din cauza fanilor. Am spus că nu e corect, ar trebui ca la meciul retur să avem şi noi suporteri pe stadio”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei.

„Am întâlnit un adversar care se va bate să iasă din grupa Europa League. Şi Roma şi Young Boys vor avea meciuri grele la Sofia. Pe cei de la Roma îi văd lideri detaşaţi în această grupă, pe cei de la Young Boys nu îi cunosc, pentru locul doi sunt cele trei echipe care ne vom bate, pe cei de la Young Boys chiar nu am văzut niciodată”, a adăugat Dan Petrescu.

CFR Cluj a câștigat meciul disputat în deplasare, joi seara, scor 2-0, cu CSKA Sofia în prima etapă a Grupei A din Europa League. Detalii, AICI. Runda următoare, CFR Cluj va evolua pe teren propriu, cu gruparea elvețiană. Confruntarea va avea loc joi, de la ora 22:00.