Dan Petrescu, laude la adresa Universității Craiova, înaintea meciului direct: „Pericolul vine de peste tot”

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a prefațat meciul cu CSU Craiova.

Antrenorul grupării ardelene spune că pericolul poate veni de oriunde, începând de la portar până la atacanţii formației oltene.

Când joci cu Craiova pericolul vine de peste tot. Să ne gândim numai la portar (n.r. – Mirko Pigliacelli), ce pase dă. Nu cred că există portar în România sau în Europa care să dea pasele lui Pigliacelli.

Are o viziune fantastică, iar de ceilalţi din faţă nu mai vorbesc. Gustavo pe unde ne prinde ne dă gol….mai ales pe mine, ca antrenor… şi prin China, mi-a dat gol când eram acolo. Deci au jucători de atac foarte, foarte buni. Va fi un meci la bătaie, iar noi e clar că trebuie să jucăm mult mai bine decât în partida cu FC Argeş. Trebuie să ridicăm nivelul”, a afirmat tehnicianul.

E clar că meciul cu Craiova e foarte important, întâlnim o echipă foarte bună care a câştigat în deplasare cu FCSB. Craiova doreşte să câştige campionatul, am văzut şi declaraţiile lui Reghecampf care a zis că nu se mulţumeşte nici măcar cu locul 2. Eu am spus de la început că Universitatea se va bate pentru titlu, dar la mine la club n-a crezut nimeni.

Chiar dacă sunt la 12 puncte distanţă, ei încă speră şi e normal acest lucru. Au un public fantastic, un lot excelent, pot câştiga şi Cupa şi campionatul, pentru că au de toate, au şi un antrenor foarte bun. Deci va fi un meci extraordinar de greu pentru noi, dar şi pentru ei. După ce au bătut pe FCSB, clar stadionul va fi plin. Iar publicul pentru ei e al 12-lea jucător. Dar indiferent de rezultat nu se decide nimic, nici acum, nici după meciul cu FCSB. Mai sunt 21 de puncte în joc”, a adăugat antrenorul.

Dan Petrescu susţine că unii dintre jucătorii săi nu sunt apţi 100% din cauza unei viroze.

(Sergiu) Buş a fost accidentat, abia azi a revenit la antrenamente, deci nu va face parte din lot. În rest, jucătorii sunt bine. Dar nu 100%, pentru că nu au cum după această viroză, dovadă şi vocea mea. La antrenamente se vede că unii băieţi nu sunt 100% apţi”, a mai spus el.

Dan Petrescu a precizat că atât el cât şi jucătorii săi, care au trecut printr-o viroză, se simt mai bine. “Toţi jucătorii sunt puţin mai bine, chiar dacă nu suntem sută la sută după această viroză”.

Petrescu a menţionat că nu înţelege regulamentele din România.

Nu mai înţelege nimeni regulamentul ăsta din România. Ni s-au luat puncte, ni s-au luat goluri, ni s-au luat galbenele la jucători… Galbenele la antrenori nu s-au luat, Nu mai înţeleg nimic. Cum e posibil galbenele la fotbalişti să se şteargă, la antrenori nu. Astea sunt reguli care nici în Tanganyika nu există, în Tanzania…

Meciul CS Universitatea Craiova – CFR Cluj se va disputa, duminică, de la ora 20.30, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole