Dana Budeanu – mesaj despre toți pensionarii care se uită la televizor

Publicat: 01 nov. 2022, 14:00, de Eliza Popa, în SOCIAL , ? cititori
Dana Budeanu - mesaj despre toți pensionarii care se uită la televizor
Dana Budeanu

Dana Budeanu are un mesaj despre toți bunicii noștri, toți pensionarii care se uită la televizor. Mesajul este adresat coaliției de guvernare, în cel mai direct mod posibil.

Nu există absolut niciun fel de concluzie și nu cred că există absolut niciun fel de soluție. Numai că pentru mine oamenii care vorbesc despre acest subiect, adică politicienii, sunt toți niște nenorociți”, este numai una dintre concluziile mesajului Danei Budeanu.

Este un cuvânt, nu este nicio înjurătură sau o jignire. De ce? Pentru că toți bătrânii, toți oamenii în vârstă, bunicii noștri, toțipensionarii care se uită la televizor în fiecare zi își calculează ultimul leu în timp ce voi stați acolo pe câteva mii de euro cu șoferi, birouri la cald, nu vă interesează.

Bunicii voștri și părinții voștri sunt bine îngrijiți pentru că vă permiteți. Și oamenii ăștia își numără niște bănuți care nu există, care sunt niște titluri în niște știri, voi negociindu-vă astfel procentele electorale”, le mai transmite criticul de modă politicienilor.

Dana Budeanu – „Vă bateți joc”

De fapt, vă bateți joc așa cum v-ați bătut joc cu facturile (…). Asta este bătaia de joc, a ţine oamenii vulnerabili în frică. Măresc, nu măresc.

Bunicii noștri astăzi sărbătoresc în fiecare zi ca fără e cald ziua și că noaptea se răcește. Gândiți-vă că acești bătrâni stau cu mâinile alea cu care ne-au crescut, degerate așa. Şi voi vă daţi jos în costumele alea mișto de câteva mii de euro la Parlament, intrați cu salariu de 5.000 de euro pe lună și vă bateți joc?”, mai spune Budeanu.

Dana Budeanu – „V-ați întors fără nimic”

Budeanu mai vorbește despre o bătălie între absolut toate partidele aflate la guvernare, o rotativă infinită în care țara se scaldă de ani de zile.

Ea mai evidențiază, atât în comentariul său de pe binecunoscuta platformă online, cât și la un post de televiziune, că înainte ca lumea să iasă în stradă, trebuie apărați părinții și bunicii.

„V-ați dus la Bruxelles, v-ați întors fără nimic, cu coada între picioare”, concluzionează Dana Budeanu.