Dăncilă spune că prezența sa pe listele PSD pentru parlamentare „va arăta că Dragnea nu mai are nicio influenţă”

Fostul premier și ex-liderul PSD, Viorica Dăncilă, spune că prezența sa pe listele social-demcoraților pentru alegerile parlamentare va arăta că „Liviu Dragnea nu mai are nicio influență” în partid.

​„Am spus că încă mai are influenţă Liviu Dragnea în Teleorman că a vorbit cu unii lideri judeţeni pentru a nu mă regăsi pe liste. (…) Nu ştiu dacă la nivel central, refuz să cred că la nivel central cineva păstrează legătura cu Liviu Dragnea. Eu cred că nu şi cred că tocmai prezenţa mea pe liste va arăta că Liviu Dragnea nu mai are nicio influenţă în PSD”, a declarat Viorica Dăncilă, la Digi 24.

Viorica Dăncilă a mai spus că ar putea candida la parlamentare de pe listele altui județ.

„Iau în calcul orice variantă, dar având în vedere declaraţiile preşedintelui PSD Marcel Ciolacu nu cred va da satisfacţie celor care efectiv s-au opus să fiu pe lista la parlamentare şi aici mă refer la Liviu Dragnea. Nu am vorbit cu nimeni, nu mi-a spus nimeni că nu trebuie să candidez la alegerile parlamentare. Am vorbit cu domnul Ciolacu despre eventualitatea candidaturii la Parlamentul României, de altfel subliniat şi de preşedintele PSD, domnul Marcel Ciolacu”, a mai spus Dăncilă, întrebată dacă ia în calcul să nu se regăsească pe lista PSD la parlamentare.

Întrebat recent dacă Viorica Dăncilă va fi inclusă pe listele PSD pentru alegerile parlamentare, Marcel Ciolacu a răspuns: „ţinând cont că a fost prim-ministrul României, cred că da, dar e decizia organizaţiei de la Teleorman”.

Citește și

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...