Dani Coman vrea să-l ducă pe Adrian Porumboiu la testul poligraf și să-l dea în judecată

Fostul portar de la FC Vaslui Dani Coman respinge acuzațiile omului de afaceri Adrian Porumboiu care a spus despre el în urmă cu câteva zile că i-ar fi cerut pentru Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, suma de 200.000 euro. Dani Coman îl provoacă pe Porumboiu la un test poligraf și, mai mult, vrea să-l dea în judecată pentru prejudiciul de imagine creat”.

De altfel, și Daniel Constantin a anunțat, marți, că îl va da în judecată pe Adrian Porumboiu.

 „Sub nicio formă nu i-am cerut d-lui. Porumboiu așa ceva. Nici când eram jucător la dânsul, nici altă dată. Nu m-am ocupat vreodată de astfel de chestii.

Dânsul este într-o realitate paralelă, pe care și-o creează probabil în funcție de cum îi este interesul. Am înțeles că dumnealui a primit amenda în 2015. Eu am fost la FC Vaslui în 2012/2013. Nu se potrivește! Cred că i-a scăpat amănuntul ăsta minor.

Eu, jucător fiind, abia reușeam să îmi cer salariul pe care îl aveam în contract. Am mai rămas și cu banii neluați de la FC Vaslui. M-a consolat gândul că n-am fost singurul. Că așa le-a făcut tuturor!

Dar să-i fi cerut bani, cum a zis în declarație? Păi ăla ar fi fost șantaj. Nu este curios că n-a spus nimic atunci? Sau în 2015, când a luat amenda respectivă? A apărut acum cu fantezia asta, cine știe cu ce interes! La ce-i folosește? Văd că a și emis așa, un document, sub „semnătură și jurământ”. Îl invit pe dl. Porumboiu, dacă are disponibilitatea și vrea să fie credibil, la un test poligraf. Îi plătesc eu dânsului deplasarea, cazarea și testul.

Dânsul este cunoscut pentru faptul că face afirmații mincinoase după care plătește despăgubiri, prin instanțe. Doar lui Dorinel Munteanu i-a plătit vreo 50.000. Și câte și mai câte! Ce înseamnă jurământ la dânsul? Nu înseamnă nimic.

Am avut o discuție cu avocatul și o să inițiez și eu procedurile împotriva dânsului, pentru prejudiciul de imagine pe care mi l-a creat”, a fost replica lui Dani Coman la adresa afirmațiilor lui Adrian Porumboiu, potrivit Realitatea.net.

Fostul patron de la FC Vaslui îl nominalizase anterior pe Dani Coman ca fiind persoana care i-ar fi cerut mită în valoare de 200.000 euro pentru Daniel Constantin.

“În perioada când era portar la FC Vaslui, Dani Coman a venit la mine la birou, spunându-mi că a fost coleg de școală (și de banca) la Pitești cu Daniel Constantin (pe atunci, ministru al agriculturii). Mi-a spus că acesta are nevoie de 200.000 euro, urmând să am o relație foarte bună cu el. Din acel moment, relația mea excelență cu Dani Coman s-a deteriorat complet”, arăta Porumboiu într-un comunicat de presă.

Fostul ministru Daniel Constantin a recunoscut că a fost coleg cu Dani Coman, dar a respins acuzațiile aduse de Adrian Porumboiu pe care îl va da în judecată.

“Precizez ca am fost coleg cu dl. Dani Coman în clasele I-III și din copilărie până în prezent, în afară de câteva apeluri telefonice NU am avut o relație de prietenie susținută cu acesta (din păcate viața ne-a rezervat drumuri și cariere diferite).

Îl acționez in judecată pe domnul Porumboiu pentru acțiunea denigratoare susținută. Menționez ca aceasta reprezintă prima mea acțiune in instanța împotriva unei persoane”, a precizat fostul ministru într-o replică trimisă Ziarului Puterea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...