Un mare artist va primi o stea pe Walk of Fame

Celebrul actorul britanic Daniel Craig va fi recompensat cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, informează DPA.

Actorul în vârstă de 53 de ani, protagonistul celor mai recente cinci filme din seria „James Bond”, devine astfel cel mai recent star din industria de divertisment al cărui nume va fi imortalizat pe Walk of Fame din Hollywood.

Steaua dedicată actorului Daniel Craig – cea de-a 2.704-a de pe Walk of Fame – va fi dezvăluită în cadrul unei ceremonii oficiale care va avea loc în data de 6 octombrie, au anunţat reprezentanţii Camerei de Comerţ din Hollywood.

Ea va fi amplasată pe Hollywood Boulevard la numărul 7007, o adresă care reprezintă o aluzie la celebrul nume de cod al agentului 007 din franciza „James Bond”, şi va fi poziționată lângă steaua dedicată unuia dintre predecesorii lui Daniel Craig în acel rol, actorul Roger Moore.

La ceremonia de inaugurare a stelei dedicate actorului Daniel Craig vor fi prezenţi cei doi producători ai francizei, Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson, precum şi unul dintre colegii starului britanic din distribuţia filmului „No Time To Die”, actorul Rami Malek.

Daniel Craig participă în această perioadă la turneul de promovare al ultimului film în care interpretează personajul James Bond, „No Time To Die”.

Pelicula a obţinut încasări de 22 de milioane de dolari în primele două zile de proiecţii după premierele sale din ţări precum Marea Britanie, Irlanda, Germania şi Danemarca.

Filmul „No Time To Die” se găsește în cinema-urile din România începând de joi, 30 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...