David Beckham a „intrat” într-o nouă campanie

Beckham, ambasador UNICEF din 2005, s-a alăturat organizației într-o nouă campanie de promovare a vaccinării. Beckham va dona $1 pentru fiecare like, share și comentariu cu #VaccinesWork până la finele lunii aprilie.

Toți ne dorim ca viața să se reîntoarcă la normal și parcă nu mai avem răbdare. Așteptarea durează prea mult! Asta crede și David Beckham, prieten mai vechi de-ai UNICEF-ului, care ajută campania de vaccinare înainte de săptămâna mondială a imunizării.

Becks vrea să convingă cât mai multă lume să se vaccineze, și nu doar pentru COVID! Fie că vorbim despre gripă, rujeolă sau orice altceva, știința a oferit mereu răspunsul pentru salvarea omenirii!

Fostul star al lui Real Madrid și Manchester United a postat un clip pe pagina sa de Instagram în care le aduce aminte oamenilor de toate momentele speciale pe care ni le-a furat pandemia. El și partenerii UNICEF vor dona câte un dolar pentru fiecare like, share și comentariu care folosește #VaccinesWork până la finalul acestei luni, după cum notează alephnews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...