De ce Andreea Marin nu și-ar dori ca fiica ei să fie vedetă

Andreea Marin a susținut că nu și-ar dori ca fiica ei, Violeta, să ajungă vedetă precum părinții deoarece, în ciuda aparențelor, nu e deloc simplu să fii persoană publică.

Întrebată fiind, pe Kanal D, dacă i-ar plăcea ca Violeta să fie vedetă, Marin a răspuns: „Nu, vă spun cinstit. Având n vedere atâtea neplăceri pe care le-am trăit, căci oamenii văd doar ce e îin lumina reflectoarelor și totul pare strălucitor și extraordinar. Nu e așa. Sunt o grămadă de neajunsuri, care vin odată cu faptul că ești mereu recunoscut. Ești om, mai greșești și tu. Nu prea îți place să fii văzut câd greșești. Sau că nu ești îtr-o formă bună, nu-i așa? Sau se intampla și lucruri mai grave decât atât”, a mai adăugat Andreea Marin.

Vedeta mai subliniat că, dacă fiicei ei îi va fi dat sau dacă asta îi va fi steaua, „o voi susține fără nicio ezitare. Ea își va alege viitorul. Eu sunt aici un gardian. Am grijă să invețe și să aibă la dispoziție toată informația care să o ajute să discearnă între ceea ce e bine ș ce e nepotrivit pentru ea”, a mai spus Andreea Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...