De ce prezentatoarea TV Iulia Vântur dansează la Bollywood! (VIDEO)

Publicat: 11 nov. 2022, 20:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
De ce prezentatoarea TV Iulia Vântur dansează la Bollywood! (VIDEO)

Iulia Vântur locuiește de aproape 10 ani în India. Mulți se întreabă de ce vedeta care a făcut carieră pe post de prezentatoare TV în România s-a mutat în India. Ba chiar cântă și dansează în producții de la Bollywood!

Dup cum bine știți, Bollywood-ul e o supercetate a filmului în India, un fel de Hollywood pe sistem indian! Iată că Iulia Vântur a ajuns de ceva vreme acolo.

A lăsat celebritatea din România deoparte și a început o viață nouă, într-o țară necunoscută. Care sunt motivele pentru care vedeta a plecat din țară? Într-un interviu acordat recent, Iulia Vântur a explicat motivele care au făcut-o să plece în India.

De ce prezentatoarea TV Iulia Vântur dansează la Bollywood. A devenit adult!

Aveam o carieră frumoasă, însă simțeam că nu am reușit să mă exprim îndeajuns. Dacă te uitai la viața mea, totul era chiar bine! În acel portret, totul părea ideal, însă eu știam că valoarea mea esențială nu a fost încă explorată.

Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău!” a declarat aceasta în cadrul interviului, potrivit ziare.com.

Și am avut curaj să șterg de pe podea acea rangoli, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India”, a mai dezvăluit vedeta.

Prezentatoarea TV Iulia Vântur și părinții: „Mai bine regină în orașul tău!” 

Iulia Vântur a povestit, în cadrul aceluiași interviu, si despre reacția părinților săi când au aflat că ea se mută din România în India.

Tata mi-a spus că e mai bine să fii regină în orașul tău decât slugă în lume. Însă eu cred că o regină… e regină, oriunde ajunge în lume”, a spus aceasta.

În India, vedeta l-a întâlnit pe Salman Khan, un actor celebru de la Bollywood, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ai mulți ani.