De luni se schimbă regulile în București: Se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri de noroc

Situația epidemiologică din București pare că s-a îmbunătățit. După trei zile în care rata infectărilor cu Covid-19 s-a menținut la sub trei la mia de locuitori, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis ridicarea mai multor restricții.

De luni, în București, se redeschid restaurantele în interior, cu condiția ocupării a maxim 30% din capacitatea spațiului.

Tot de luni se redeschid și barurile, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc.

Decizia vine după ce Ministerul Sănătății a recomandat astăzi Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU) amânarea deciziilor de relaxare în contextul apariției unor noi cazuri de îmbolnăviri cu noua tulpină de coronavirus.

Pentru a treia zi la rând în București rata infectărilor se menține sub trei la mia de locuitori. Vineri incidența îmbolnăvirilor din București a fost de 2,52 cazuri la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă, când acest indicator era de 2,69 cazuri la mia de locuitori.

1 COMENTARIU

  1. Romanian Music Export va avea o ediție online pe 31 ianuarie 2021 După un an sărac în evenimente, cu un sector cultural în mare dificultate și cu perspective neclare pentru 2021, profesioniștii din industria muzicală și de divertisment din România au mare nevoie de îndrumări, soluții și întâlniri pentru provocările actuale și viitoare. În acest context, Romanian Music Export, unul dintre primele programe românești din zona antreprenorială care își asumă misiunea de a promova și exporta muzică la nivel european, va fi lansat pe 31 ianuarie 2021 Romanian Music Export Online. Evenimentul are un format de emisiune TV, format din panouri de discuții live și înregistrate cu vorbitori români și străini, relevanți pentru industrie și vitrine ale trupelor românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...