Declarația zilei. Florin Cîțu: „Ce hackeri sunt ăia care nu știu cine e șeful Senatului?”

Liderul Senatului, Florin Cîțu, nu înțelege cum hackerii ruși care au atacat mai multe site-uri din România l-au confundat pe el cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu!

“În primul rând nu știu ce hackeri sunt ăia care nu știu cine este președintele Senatului sau președintele Camerei Deputaților? În al doilea rând, dacă ne uităm la acel comunicat (transmis de gruparea de hackeri – n.r.), e bizar să ai poza președintelui Camerei Deputaților, să ai numele corect, dar să îi greșești funcția. Cred că mai ușor îi greșeai funcția decât să greșești invers. Era un simplu search pe Wikipedia și găseai cine e președintele Senatului. Sunt mai multe semne de întrebare acolo”, a spus Cîțu.

El a mai declarat că există “un val care încearcă să pună tot ce se întâmplă rău asupra mea“, potrivit Euractiv.

Supărați că România ar livra arme Ucrainei

Reacția lui Florin Cîțu vine după ce președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat săptămâna trecută că este o greșeală numirea sa în mesajul hackerilor Killnet care a atacat cibernetic mai multe site-uri din România.

Site-uri precum cel al Guvernului, Ministerului Apărării, Poliției de Frontieră, dar și ale instituțiilor de presă au fost atacate de hackerii ruși, supărați că România ar livra arme Ucrainei.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole