Deloitte se relochează în Isho Offices Timișoara

Companie de consultanță și audit Deloitte România își relochează activitatea din Timișoara în clădirea ISHO Offices. Operațiunile companiei pentru zona de Vest a țării vor demara într-un spațiu nou situat in corpul 2 al clădirii ISHO Offices. Noul birou va fi funcțional la finalul lunii mai.

Relocarea biroului regional al Deloitte România înseamnă alăturarea companiei brandurilor importante care isi confirma prezența în ISHO Offices, precum Raiffeisen Bank, OTP Bank, Bosch, HUF sau Visteon.

Mulberry Development este într-o fază avansată de negocieri si cu alte companii reprezentative pentru mediul IT, financiar și operațiuni care sunt atrase de conceptul propus de cartierul ISHO.

ISHO va avea la finalizare 1.200 de apartamente și 50.000 mp de birouri, și va beneficia de o gamă largă de servicii – un centru de conferințe ultra-modern, un hotel internațional, un spațiu de co-work pentru start-up-urile din oraș, un spațiu pentru evenimente, respectiv un centru de spa și gym. Lucrările de dezvoltare au continuat și în perioada pandemiei, atât pe componenta rezidențială, cât și pe cea office.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...