Demolarea chioșcurilor din stațiile de la metrou s-a mutat în Sectorul 1. Schimbare de atitudine față de comercianți

La cinci zile de când au fost semnate ordinele de demolare, a început desființarea spațiilor comerciale din gurile de metrou aflate pe raza Sectorului 1. De această dată lipsește un ingredient cheie la precedentele acțiuni: scandalul. În plus, agenților economici afectați li s-a promis sprijin.

Anunțul a fost făcut marți dimineață, de primarul Clotilde Armand.

„Au fost date jos primele construcții ilegale de la stația de metrou Basarab. Vom continua să punem legea în aplicare și la celelalte stații de metrou de pe raza Sectorului 1. Comercianții care au avut aceste spații vor fi ajutați de primărie să-și desfășoare activitatea în altă zonă”, a anunțat Armand.

Edilul a declarat într-o filmare postată sâmbătă că a semnat ordinele de desființare a construcțiilor ilegale ridicate la intrarea în stațiile de metrou.

„Chiar astăzi (vineri, n.r.), acum câteva ore, am semnat dispozițiile de primar pentru a desființa aceste spații comerciale. Construcții ilegale. Am semnat să fie desființate. Vrem în primul rând legalitate. Vrem stații de metrou sigure și moderne”, a declarat Clotilde Armand, într-un film în care apare alături de Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

Este al doilea edil, după Radu Mihaiu, edilul Sectorului 2, care a completat aceste documente. Demolarea chioșcurilor și a magazinelor din subteran a început joi, cu spațiile din stația Ștefan cel Mare. Vineri au fost puse la pământ magazinele din zona Pipera. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...