Dependenți de „industria frumuseții”? La București: Târg beauty cu vânzare, în plină desfășurare!

La Sala Polivalentă din București este în plină desfășurare, până duminică inclusiv, Cosmobeauty EXPO 2022 –  cel mai important târg beauty cu vânzare și prezentări de produse.

Prezentările includ cosmetică, machiaj, coafură, frizerie, manichiură-pedichiură, pedichiură medicală, dermopigmentare, extensii de gene, consumabile, aparatură de slăbit, aparatură de estetică medicală (microneedling, terapia vampir, radiofrecvență, ultrasunete, dermabraziune, liposucție non-invazivă, laser) ș.a. Sunt prezente peste 70 de firme cu peste 200 de branduri, pe o suprafață de peste 2.000 mp de standuri, parcarea este gratuită, intrarea liberă, program de vizitare 10.00 – 18.00.

Cea de-a 12-a ediţie din acest an a târgului de profil propune o abordare completă, pentru că aveți ocazia să îi cunoașteți direct pe cei mai în vogă experți beauty din România.

Printre noutățile prezentate la Cosmobeauty se numără: trucurile machiajului în acuarelă, micropigmentarea fir cu fir a sprâncenelor, trenduri în epilare: Epilarea SPA, stimularea prin masaj a mușchilor mimicii, french design în manichiură și multe altele.

Dacă doriți să ajungeți

Până acum în preferințele publicului vizitator s-au remarcat trucurile machiajului în acuarelă, vopsirea sprâncenelor cu henna magic, tratarea unghiilor prin pedichiura medicală modernă, extensiile de gene megavolume, îndepărtarea tatuajului sprâncenelor cu laserul și tratamentele cosmetice cu ingrediente vegetale, minerale marine și alge și îndreptarea 100% a oricărui tip de păr prin nanoplastie!

Un „amănunt”: dacă doriți să ajungeți la acest târg și nu știți cum sau nu ați fost niciodată în zona Salii Polivalente – cum este cazul meu, recunosc 🙂 – , iată adresa și mijloacele de transport potrivite destinației: Sala Polivalentă, București,  strada Calea Piscului nr. 10, sector 2 (reper: în Parcul Tineretului),  Autobuz: 232, 313, 381, Metrou: M2 (stația Tineretului), Troleibuz: 73, 76.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...