Descinderea discretă a DNA a provocat panică la PNL Brașov

Procurorii DNA au făcut la sfârșitul lunii trecute o descindere surprinzătoare și discretă la sediul PNL Brașov.

Oficial, s-a anunțat că este vizat fostul consilier județean Andy Kadaș, cel care se află în prezent în arest fiind suspect în dosarul „Mită în spitale”, dar, în realitate, procurorii au ridicat o mulțime de documente care au legătură cu anumite contracte ale unor unități medicale aflate sub tutela Consiliului Județean Brașov, condus de către Adrian Veștea (FOTO).

Această descindere surprinzătoare a generat o panică incredibilă în rândul conducerii PNL Brașov în frunte cu președintele Adrian Veștea și prim vicepreședintele Mihai Veștea.

Potrivit informațiilor noastre, descinderea nu a fost mediatiză pe motiv că tulbură apele în PNL și, totodată, ar da apă la moară celor de la USR știut fiind că edilul Brașovului. Allen Coliban, este de la USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...