Dezvoltatorul de jocuri pentru dispozitive mobile Firebyte Games va intra pe piața AeRO-SMT BVB

Acţiunile dezvoltatorului de jocuri pentru dispozitive mobile Firebyte Games vor intra marţi la tranzacţionare pe piaţa AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al BVB, informează Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Acţiunile Firebyte Games vor fi tranzacţionate sub simbolul FRB (ISIN – ROAYEN5H8FS2), anunță Agerpres.

Debutul acţiunilor Firebyte Games la tranzacţionare va fi marcat printr-o deschidere oficială a şedinţei de tranzacţionare, începând cu ora 10:00, şi va putea fi urmărită live pe canalele de social media ale Bursei de Valori Bucureşti (Facebook şi YouTube).

În februarie 2021, Firebyte Games a derulat un plasament privat prin care a atras 4,9 milioane lei de la investitorii pe piaţa de capital, bani care vor fi utilizaţi în proporţie aproximativ egală, pentru extinderea activităţii de dezvoltare pentru linia de business „revenue-share” şi pentru dezvoltarea de jocuri de tip Casual pentru dispozitive mobile, care să fie publicate ulterior în regim propriu.

Plasamentul a fost încheiat anticipat încă din prima zi, în condiţiile în care a fost înregistrat un grad de suprasubscriere de aproape 366%. Societatea a vândut investitorilor 8,8 milioane de acţiuni, la un preţ de 0,56 lei/acţiune. Astfel, Firebyte Games a obţinut o capitalizare anticipată de 19,7 milioane de lei (4 milioane de euro).

Firebyte Games are un capital social de 3,5 milioane lei, divizat în 35,2 milioane de acţiuni, cu o valoare nominală de 0,1 lei/ acţiune.

La începutul lunii martie, Firebyte Games avea 155 de acţionari. Cei mai mari acţionari ai societăţii sunt SSIF BRK Financial Group (47,89%), SAI Broker (15,02%) şi Adrian Andrici (12,08%).

SSIF BRK Financial Group a intermediat plasamentul privat şi, totodată, admiterea la tranzacţionare a societăţii pe piaţa AeRO, în calitate de consultant autorizat. BRK Financial Group va continua să asiste Firebyte Games în următoarele 12 luni, ulterior listării, pentru îndeplinirea cerinţelor de raportare şi informare a investitorilor.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole