Dezvoltatorul ILDC a vândut 90% din faza II a Estic Park

Compania de consultanță și intermediere imobiliară, Green Alley, anunță vânzarea a 90% din faza a doua a proiectului Estic Park, de 125 de apartamente, dezvoltat de Israel Land Development Company pe malul lacului Dobroești, în sectorul 2 al Capitalei.

Construcția celui de-al doilea bloc a fost finalizată, iar în luna mai începem semnarea contractelor de vânzare – cumpărare”, spune Alina Verdeață, Managing Partner, Green Alley, adăugând: „Ponderea cea mai mare în proiect a fost reprezentată de apartamentele de două camere, dar cererea pentru apartamente de trei camere a depășit stocul existent”.

Proiectul este adresat segmentului mass-market, apartamentele tranzacționându-se cu o medie de 1.250-1.300 euro/mp + TVA. Cererea a venit cu precădere din partea familiilor tinere pentru care zona era una de interes, atrași fiind de vederea către lac precum și de facilitățile din proiect, adaptate unui stil de viață modern și funcțional: comunitate cu acces controlat, spații verzi, loc de joacă, locuri de parcare, spațiu dedicat animalelor de companie etc.

Dezvoltatorul proiectului, grupul ILDC, are un istoric de peste 100 de ani, fiind cotat la bursa din Tel Aviv din 1953. Grupul are investiții pe segmentele rezidențial, logistic, retail și hoteluri în Israel, Polonia și România. Până în prezent dezvoltatorul a investit peste 30 de milioane de EUR în Estic Park: infrastructură, două blocuri cu 250 de apartamente și facilități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...