Diana Șoșoacă invită bucureștenii la noi proteste: „Copiii noștri nu sunt cobaii voștri!”

La mai puțin de două săptămâni de când invita oamenii să iasă în stradă împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei, senatorul independent Diana Ivanovici Șoșoacă sprijină o nouă campanie. Noul miting ar urma să aibă loc sâmbătă, în centrul Bucureștiului.

Senatoarea a retransmis la miezul nopții de vineri spre sâmbătă mesajul „Copiii noștri nu sunt cobaii voștri!”, mesaj ce sancționează anunțul fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, că există un proiect de lege ce prevede că părinții care refuză vaccinarea copiilor ar putea fi sancționați și chiar decăzuți din drepturi.

În acest context s-a lansat o invitație la protest pentru sâmbătă, ora 15, în Piața Victoriei din București.

„Solicit ajutor internațional pentru apărarea vieții românilor, este genocid!”, a mai postat Șoșoacă.

În urmă cu aproape două săptămâni, lansat mesajul „Cu toții deseară în Piața Victoriei”, la protestele împotriva restricțiilor impuse de autorități.

 „Nu puteți fi opriți să mergeți pe stradă, să vă deplasați între localități în niciun interval orar. Arestul la domiciliu nu poate fi instituit decât de o instanță de judecată, nu de Arafat!”, a postat Șoșoacă pe 28 martie, după ora 20, când au intrat în vigoare noile restricții de circulație.

Amendată și propusă pentru noi sancțiuni

În urma participării la prostele anti-restricții, senatoarea a fost amendată, împreună cu alți participanți, preponderent parlamentari ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) printre care s-au aflat și copreședinții George Simion și Claudiu Târziu.

În paralel, grupul parlamentar din Senat al PNL a cerut tuturor celorlalte grupuri sancționarea senatoarei independente Diana Ivanovici Șoșoacă, motivând că are un comportament deplasat. Apelul este adresat inclusive celor de la Alianța pentru Unitatea Românilor, pe listele cărora a fost aleasă.

„Prea multe derapaje care pun în pericol buna funcționare a Legislativului. E nevoie de reacție, din partea tuturor senatorilor, la populism, extremism, lipsă de decență, nerespectarea regulamentelor în mod constant. E nevoie de această delimitare. Doar așa putem lucra la creșterea credibilității acestei instituții”, susține senatoarea liberală Alina Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...