Diana Șoșoacă: Pentru cei de la Fântâna Albă de ce nu țineți un moment de reculegere? (VIDEO)

Senatorul Diana Șoșoacă a răbufnit, în această seară, după ce colegii săi din Parlament au ținut un moment de reculegere pentru victimele din Ucraina.

„Pentru cei de la Fântâna Albă de ce nu țineți un moment de reculegere?”, a spus Diana Șoșoacă. Totodată, Diana  Șoșoacă a fost revoltată și de faptul că a fost adus un steag mare al Ucrainei.

Masacrul de la Fântâna Albă a avut loc la 1 aprilie 1941, în Bucovina de Nord unde între 2000 și 4000 de români au fost uciși de către trupele sovietice când încercau să treacă granița din URSS în România.

Deși, potrivit unor date, nu au fost omorâți mai mult de 48 de civili, martorii locali au povestit despre un număr de victime mult mai mare, susținând că supraviețuitorii au fost torturați, executați sau îngropați de vii în morminte. Alți supraviețuitori au fost luați pentru a fi torturați și uciși de către NKVD, poliția secretă sovietică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...