De la 1 martie: Liber la intrarea în Israel pentru toți, indiferent de statutul de vaccinare

Israelul va permite intrarea pe teritoriul său a tuturor turiştilor, indiferent de statutul de vaccinare împotriva COVID-19, începând cu data de 1 martie, conform unui comunicat emis duminică de biroul premierului, potrivit Reuters.

Intrarea în Israel va necesita în continuare două teste PCR, unul efectuat înainte de zbor şi celălalt la aterizarea în Israel, potrivit comunicatului. În prezent, doar cetăţenilor străini vaccinaţi împotriva COVID-19 li se permite intrarea în Israel. Odată cu redeschiderea granițelor pentru turiștii de pretutindeni, Israelul investește peste 280 de milioane de euro în infrastructura turistică de la locurile sfinte. Ministerul Turismului din Israel a anunțat că a decis să investească masiv în infrastructura de la locurile cele mai iubite de către pelerini, suma ridicându-se la circa 1 miliard de șekeli.

Până când city-break-urile vor reveni în alegerile turiștilor, mizăm pe călătoriile de tip pelerinaje și pe sejururile la plajă, ori pe diversele forme de turism alternativ ce se pot face în zone precum Deșertul Negev, Haifa sau Tiberias”, declara la începutul acestui an Ksenia Kobyakov, director pentru dezvoltarea de noi pieţe, în cadrul Ministerului Turismului din Israel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole