Dinamo a concediat trei jucători după greva de la începutul săptămânii

Dinamo a anunţat, vineri, rezilierea contractelor a trei jucători: Vasile Buhăescu, Ştefan Fara şi Alin Dudea.

„Dinamo 1948 Bucureşti anunţă încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu jucătorii Vasile Buhăescu, Ştefan Fara şi Alin Dudea, a declarat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook şi Instagram ale clubului. Mult succes în carieră!”, au anunţat reprezentanţii FC Dinamo.

Vasile Buhăescu a marcat 3 goluri în 13 etape de Liga a II-a pentru echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare. Acesta a mai evoluat alte trei meciuri în Cupa României.

Portarul Ştefan Fara s-a format la Academia Dinamo, la grupa 2001 și a apărat în acest sezon doar în meciurile amicale. El a mai evoluat în carieră pentru Dinamo 2 şi Farul Constanţa.

Alin Dudea a evoluat în 11 meciuri pentru Dinamo în prima parte a sezonului, nouă în Liga a II-a şi două în Cupa României.

Teihnicianul echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, a susţinut, miercuri, o conferință de presă, în care i-a criticat pe jucătorii care au refuzat să se antreneze la începutul săptămânii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...