Dîncu vrea să aducă în PSD filosofia bulgărească a lui Ponta cu… Ponta

Fostul premier Victor Ponta este disperat să revină în PSD și cel care forțează pe față revenirea acestuia este Vasile Dîncu, susținut discret de Sorin Grindeanu, dar fostul lider PSD nu poate scăpa de eticheta pusă de brokerul fugar Cristian Sima.

Sima: Filosofia lui Ponta e filosofia bulgărească: ”Dacă e, e; dacă nu e, e!”

Brokerul fugar Cristian Sima face o descriere de zile mari lui Victor Ponta în cartea sa ”Marea spovedanie”, care va rămâne pentru totdeauna o etichetă ce nu se va mai desprinde de acesta.

Ponta nu are orgolii, are doar ţinte şi scopuri. Victor e pragmatic, important e să trăiască bine azi, mâine nu se ştie ce va fi, nu merită să pierzi timp pentru a escalada elitele, oricum sfârşitul tuturor e acelaşi. Filosofia lui Victor Ponta e filosofia bulgărească: “Dacă e, e; dacă nu e, nu e!”, morala fiind “Asta e!”. Lui Ponta, poţi să-i critici orice decizie, orice gafă, ba chiar şi orice doctorat, dar să nu te atingi în veci de imaginea sa de şmecher de cartier, pe care şi-a creat-o cu greu şi care îi place”, a subliniat Cristian Sima.

”Victor Ponta e “Mickey Mouse” și cel mai adaptabil politician”

Victor Ponta a descoperit repede că în PSD esenţiale în a escalada ierarhia politică sunt doar două lucruri: relaţiile cu mai marii partidului şi vizibilitatea la televiziuni. Neavând calităţile lui Hrebenciuc de sforar, nici ale lui Mitrea de strateg şi fiind departe de atributele dictatoriale ale lui Năstase, a ales să îşi pună în valoare superficialitatea gândirii şi a limbajului printr-o avalanşă de apariţii televizate. De aceea, s-a şi ales cu porecla “Mickey Mouse”, adică un erou comic, neserios, dar foarte popular. Victor Ponta e cel mai adaptabil politician la situaţia actuală din societatea românească”, este concluzia lui Cristian Sima despre Victor Ponta.

3 COMENTARII

  1. Ce daune poate face o praștie politică?
    Rețeaua de transport al energiei s-a confruntat, în ultimii ani, cu mai multe avarii, fiind afectate mai multe localități și chiar județe întregi.
    Oare de ce ? Poate-că ne răspunde pe scurt Victor Viorel Ponta ( Copilul minune al PSD-lui )

  2. Senatoarea Simona Spătaru argumentează și că „Plagierea înseamnă nu doar furtul muncii unei alte persoane, dar și înșelarea încrederii oamenilor în autoritatea publică. Se erodează astfel încrederea în tot ceea ce înseamnă funcționarea statului fiindcă impostorii sunt recompensați cu funcții și privilegii ca urmare a deținerii unor doctorate false”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole