Directoarea unui liceu din Buzău este acuzată de furt dintr-un supermarket

Gest șocant și incalificabil al unei directoare de liceu din județul Buzău și consilieră locală PNL. Zvonul s-a dus repede în localitate, iar mai mulți colegi îi cer demisia doamnei directoare adjuncte, Mustață Relly.

Potrivit presei locale, locuitorii Orașului Pătârlagele sunt de-a dreptul șocați după ce au aflat de gestul directoarei adjuncte a Liceului Tehnologic Pătârlagele și tot odată a consilierului local PNL, după ce a a furat produse din supermarketul Penny din Pătârlagele.

Concret, respectiva persoană era urmărită de mai mult timp, spun sursele noastre, însă joi, angajații magazinului nu au mai trecut cu vederea și au sunat la poliție. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat personal fapta de furt și cel mai probabil va fi întocmit un dosar penal în acest sens.

A primit interdicție în magazinul Penny

O primă măsură a luat și conducerea magazinului asupra directoarei adjuncte, Mustață Relly, a Liceului Pătârlagele, punându-i interdicție de a mai intra în magazin.
În acest sens, acum, părinții, colegi profesori și alte persoane din localitatea Pătârlagele, așteaptă demisia de onoare a directoarei adjuncte, atât din Consiliul Local, cu atât mai mult cât și din funcția de director, gestul fiind de neacceptat unui cadru didactic care a făcut de rușine învățământul buzoian. Vom urmări cazul și vă vom ține la curent.

Directoarea adjunctă acuzată de furt a oferit un punct de vedere pentru cotidianul Opinia.

„O neatenție a mea, un eveniment nefericit. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!”, a declarat aceasta.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole