Director de la cultură – atac de cord

Moartea a venit prea devreme pentru directorul Palatului Culturii din Drobeta Turnu Severin, Sorin Delaskela, cum era cunoscut ca scriitor, ori Sorin Vidan, cum e trecut în acte. Căci, acesta avea doar 53 de ani, când, a căzut, ieri, fără suflare pe caldarâm.

Cel mai probabil, după cum afirmă cunoscuții – căci autopsia încă nu s-a făcut, ca să vorbim despre surse medicale – a suferit un atac de cord. Cu o oră înainte, acuzase dureri în partea stângă a pieptului. Nu se plânsese, doar vorbise cu o colegă despre acest fapt. Și a fost convins că nu e nimic grav, doar un mușchi din zona inimii e striat. S-a dovedit, însă, că problema era una urgentă și serioasă. Intervenția personalului medical nu a mai schimbat nimic. Doar s-a înregistrat decesul.

Sorin Delaskela, cum era cunoscut în lumea culturală, s-a născut în 1968 și era licenţiat în filosofie şi sociologie. A publicat volumul Animalul confesiv, apoi Despre tăcerile lui Dumnezeu, Somnul literei, Mic jurnal împotriva maturităţii, Discursul diurn, romanul Abisex, urmat de volumul de proze Noaptea pisicilor lungi și, cel mai recent, Destrămare.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole