Directorul regional al DRDP Craiova a fost reținut pentru 24 de ore!

Odiseea lui Bogdan Bratu continuă. După ce a fost adus la București și anchetat ore întregi, directorul regional al DRDP Craiova a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru înșelăciune, pe motiv că diplomele de studii superioare ar fi false.

Deși avocata acestuia a depus ieri documente care arată clar că actele în cauză sunt valabile, procurorul a decis totuși să îl rețină până când urmează să apară în fața judecătorilor.

Dincolo de aspectele știute sau mai puțin știute ale acestei anchete, rămâne întrebarea la care nici până acum nu avem un răspuns clar: cine și de ce îi vrea cu atâta ardoare capul lui Bogdan Bratu, din moment ce faptele și actele altor directori regionali sau chiar din CNAIR Central sunt trecute constant cu vederea de aceleași autorități?

De ce Bratu este reținut pentru 24 de ore, pentru o presupusă infracțiune de înșelăciune cu o diplomă despre care se crede că este falsă, în timp ce alt director regional, care are un proces pe rol în instanță pentru delapidare, este în libertate și chiar menținut pe funcția de conducere.

Care este acel pericol iminent din cauza căruia Bogdan Bratu trebuie să fie arestat rapid?

Una peste alta, este greu să trecem cu vederea desfășurarea exagerată de forțe împotriva directorului regional al unui DRDP care are performanțe mult peste ale colegilor săi, pentru o presupusă faptă de înșelăciune.

Cum este greu de trecut cu vederea și faptul că despre Bogdan Bratu se știe că nu se lasă influențat de „sugestii”, privind anumite firme care ar fi preferate pentru anumite lucrări.

Dacă tot s-a ajuns în situația asta stranie, poate ar fi momentul ca inclusiv anumite personaje din instituțiile statului să intre în atenția organelor de anchetă. Nu de alta, dar este foarte posibil să descopere că, de fapt, „cazul Bratu” este doar vârful icebergului reprezentat de acțiunile de punere cu botul pe labe a unora care refuză constant să răspundă la comenzi.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole