Discursul unui director de bibliotecă susținut de PSD: “Când am văzut, nu mi-a venit să cred urechilor!”

Derapaj de zile mari la Râmnicu Sărat! Noul director al Bibliotecii din municipiul Râmnicu Sărat a ținut un discurs de toată jena.

Contestatar al primarului Sorin Cîrjan(PSD) în campania din 2020 și un înrăit fan al preotului Viorel Holban(PNL), mai nou a fost propulsat de către PSD, evident că prin concurs, la șefia Bibliotecii din Râmnicu Sărat.

Ilustrul director al Biliotecii din Râmnicu Sărat a ținut să iasă în evidență cu un discurs aparte. Vezi VIDEO mai jos:

Sorin Cîrjan a dictat, „prostimea” s-a conformat

Trei străzi principale din Râmnicu Sărat au fost închise de către administrația locală, pentru dezvelirea unui bust în cinstea cântăreței de operă Florica Cristoforeanu, fiind născută în Râmnicu Sărat.

Au stat pe scaun și au admirat statuia…

La acest eveniment au participat persoane importante precum Ministrul Culturii – Lucian Romșcanu, Petre Emanoil Neagu, Petre Adrian, Felix Rache, sau alte persoane afiliate „grupului de lucru” al social democraților din județ, plus câțiva elevi aduși cu „forța”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...