Dmitri Medvedev: Încuiați bine ușile noaptea!

Dimitri Medvedev, fost premier și fost președinte al Rusiei, le-a spus ucrainenilor să „își încuie bine de tot” ușile noaptea, potrivit Reuters.

În prezent președintele Adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, Medvedev a trimis o serie de avertizări Ucrainei, după arestarea politicianului pro-rus Viktor Medvedciuk.

„Acei monștri care își spun autorități ucrainene spun că vor să îl facă prin bătaie să mărturisească pe Viktor Medvedciuk, să îl condamne ‘rapid și corect’, și apoi să îl schimbe pe prizonieri (…) Acești oameni ar trebui să aibă grijă și să încuie ușile bine de tot noaptea pentru a fi siguri că nu devin ei oamenii care vor fi dați la schimb”, a declarat el, potrivit sursei citate mai sus.

Medvedev a mai spus că Medvedciuk a fost întotdeauna „pentru pace” și „s-a opus războiului”.

Volodimir Zelenski a anunțat miercuri că politicianul pro-rus Viktor Medvedciuk a fost arestat. Acesta fugise din locuința lui în februarie, acolo unde s-a aflat inițial în arest. Liderul de la Kiev a transmis vestea pe contul său de Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...