DNA nu i-a cerut lui Bădălău să facă vreun denunț

Arestarea lui Niculae Bădălău a șocat clasa politică de la noi, dar, în același timp, au început speculațiile și pariurile referitoare la cei care vor fi denunțați de baronul giurgiuvean.

Fibrilații, palpitații și un cor de vuvuzele

Aproape toți primarii din județul Giurgiu și unii din Teleorman au intrat în fibrilații după arestarea lui Bădălău așteptând să fie chemați la DNA pentru a da explicați privind presiunile făcute de acesta în afacerile derulate cu firmele familiei baronului de Giurgiu.

Odată cu primarii au început să aibă palpitați și o mulțime de parlamentari atât de la PSD și PNL. De ce? Pentru că încă nu știu pe cine va da în primire Bădălău dar și ce va ”ciripi” acesta procurorilor DNA.

Potrivit informațiilor noastre, de la arestarea baronului de Giurgiu pe 27 noiembrie 2022 și până astăzi nu i s-a cerut lui Bădălău de către procurorii DNA să facă vreun denunț împotriva vreunui primar, președinte de consiliu județean, deputat, senator sau om de afaceri.

Toate scenariile apărute în spațiul public privind faptul că lui Bădălău i s-a cerut să-l denunțe pe X sau Y sunt doar speculații ale celor din anturajul acestuia, adică a corului ad-hoc de vuvuzele.

Năravul din fire n-are lecuire

Singurul lucru cert referitor la Niculae Bădălău este că năravul din fire n-are lecuire. În 1989 a fost arestat pentru a furat patru saci de grâu (vezi documentul în facsimil), în 2013 a fost urmărit penal pentru trafic de influență (vezi documentul în facsimil), iar azi este arestat pentru dare de mită, în formă continuată și trafic de influență (vezi documentul în facsimil).

Badalau 2022

Badalau 2013

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...