Spitalele revin la activitatea normală. Doar două unități dedicate exclusiv COVID-19 vor rămâne la Cluj-Napoca

Datorită faptului că rata de infectare este în continuă scădere, majoritatea spitalelor din Cluj-Napoca vor reveni treptat la activitatea normală. În oraș vor mai exista doar două spitale dedicate exclusiv COVID-19: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul de Pneumoftiziologie.

Situația epidemiologică este una care permite revenirea treptată la normalitate. În județul Cluj au fost diagnosticate 7 cazuri noi în ultimele 24 de ore. Datorită acestui fapt, autoritățile au discutat despre revenirea spitalelor la ​activitatea normală.

Spitalele de Boli Infecțioase și de Pneumoftiziologie vor fi singurele care rămân dedicate în întregime pacienților infectați cu coronavirus.

Mai mult, Clujul este pe locul 2 la nivel național ca număr de persoane vaccinate. Un procent de 30% dintre locuitorii județului Cluj s-au imunizat până la ora actuală.

Autoritățile speră ca în lunile următoare un procent de 60% din locuitorii județului să fie imunizați, anunță TVR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...