Dodon, critici la adresa Maiei Sandu: Nu schimbaţi porumbelul din mână pe coţofana de pe gard

Candidatul independent la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a criticat-o dur pe contracandidata sa, șefa Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, după ce aceasta a câștigat primul tur de scrutin.

„Stimaţi concetăţeni, eu vă îndemn să fiţi foarte atenţi la toate declaraţiile şi promisiunile sterile şi populiste ale oponentei mele. Uitaţi-vă calm, atent, liniştit, analizaţi. Noi avem ce pierde toţi, statul are ce pierde, fiecare cetăţean are ce pierde de la votul acesta. Dacă e să parafrazez o vorbă din popor, nu schimbaţi porumbelul din mână pe coţofana de pe gard”, a declarat Dodon, care a repetat proverbul modificat, adăugând: „pentru că o să regretăm absolut toţi”, potrivit Unimedia.

El spune că nu este plăcut pentru că a fost patru ani la președinție și că l-a dat jos pe Vladimir Plahotniuc „din guvernarea căruia a făcut parte și Maia Sandu multi ani”.

 „Problema nu constă în cine va fi preşedinte, ci în ce va face acest preşedinte”, a afirmat Dodon, adăugând că „oamenii trebuie să ţină cont de capacităţile fiecărui candidat de a asigura stabilitate şi de a face faţă provocărilor de astăzi”.

„Primul domeniu este sănătatea…mă întreb ce a făcut guvernul Maiei Sandu pentru a pregăti ţara de pandemie? A blocat achiziţiile? Aşa-numitul ‘Guvern Harvard’ nu a făcut nimic, a închis spitale, nu a majorat salariile medicilor, iar cetăţenii vor afla despre asta”, a spus Dodon, deşi responsabil pentru gestionarea pandemiei este guvernul condus de premierul Ion Chicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...