Doha – tur Qatar Airways intre zboruri

Aeroportul Hamad International este in top 10 cele mai frumoase aeroporturi din lume conform Skytrax.  Si credeti-ma, este! Aeroportul este imeeens insa foarte bine structurat, nu ai cum sa te ratacesti!

Daca urmeaza sa zbori spre Asia sau oricare alta destinatie, iar escala este mai lunga de 5 ore, atunci ai ocazia sa iesi si sa vizitezi Doha. Noi l-am tranzitat de 2 ori, prima data spre India, iar a doua oara spre Japonia. Am avut o escala de aproape 12 ore spre Delhi, dar asta nu ne-a speriat, ne-am documentat si am vazut ca se poate vizita Doha intre doua zboruri. Tocmai bine, am mai bifat o destinatie, asa, din zbor!

Cum ajungi?

Daca zburati cu Qatar Airways, va puteti inscrie online aici pentru turul organizat de ei, gratuit. Inscrierile se pot face si la ghiseul din aeroport (Teddy Bear Area), insa acolo “primul venit este si primul servit” si riscati sa nu prindeti o ora favorabila care sa se incadreze in escala voastra. Nu mai este nevoie de viza pentru a iesi din aeroport, veti primi una on-arrival.

Citește mai departe pe Călătorește cu Emma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole