Doi parlamentari vor fi dați afară din Partidul Național Liberal

Purtătorul de cuvânt PNL, Ionuț Stroe, i-a atacat pe Dan Vîlceanu și pe George Pecingină, după ce au semnat atacul Opoziției la CCR pe măsurile fiscale.

Stau şi mă întreb dacă aceşti doi parlamentari, foşti PNL, au sentimentul apartenenţei la acest partid. Cred că singuri s-au exclus, atât timp cât validează, semnează acţiuni împotriva partidului din care fac parte”, a spus Ionuţ Stroe, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, întrebat dacă Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină vor fi daţi afară din partid, după ce au semnat atacul la CCR pe pachetul de măsuri fiscale, alături de USR şi Forţa Dreptei. Ionuţ Stroe a arătat că ”politica este un sport de echipă”.

Nu e obligatoriu să ne iubim, să avem aceleaşi idei, există structuri ale partidului unde poţi dezbate, unde te poţi exprima, ba mai mult, unde poţi vota, şi în PNL nu puţine au fost situaţiile în care au fost şi voturi împotrivă. Dar să semnezi acum contestaţii la Curte ale altor partid, să te gândeşti să semnezi moţiuni de cenzură, păi singur te-ai exclus din PNL”, a continuat el.

Referitor la situația celor doi parlamentari, Stroe a susținut că „Dan Vîlceanu este în procedură de excludere şi urmează să fie validată solicitarea organizaţiei judeţene şi votul din BPN în Consiliu şi cel mai probabil şi Gheorghe Pecingină va urma acelaşi parcurs”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole